Het is zover. Onze vernieuwde website is vanaf nu in de lucht.

Evren en Syon hebben er heel wat uurtjes werk aan gehad om de oude website om te bouwen naar deze prachtige nieuwe. Dank je wel daarvoor.

Maar we zijn er natuurlijk nog lang niet. Een website bouwen is één ding, hem onderhouden is de opgave die voor ons ligt. En dat kunnen we niet alleen. Ik wil iedereen oproepen onze website levend te houden met alles wat er zoal binnen onze vereniging gebeurd. En dat is veel!

De vernieuwde website  geeft ons de gelegenheid veel actiever dan ooit met elkaar in gesprek te zijn over het wel en wee van de club en iedereen die zich betrokken voelt bij onze mooie club. Laten we daar gebruik van maken.

Maar eerst.

Neem rustig eens een kijkje en vertel ons wat we nog beter kunnen maken.

 

Hartelijke groet,

Rob van Eck

 

Geef een reactie

Sluit Menu

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten