Met zijn eerste slagman Giants Junioren 2 zaterdag 7 April 2018

 

Robur`58 JH1 – Giants JH2 6 – 10

Eerste wedstrijd van de competitie is gespeeld Junioren 2 heeft een mooie zaterdag middag gehad op het veld van WSB ,daar lag een mooi veld klaar voor ons ,een hele fijne gravel om op te spelen, na een kwartier wachten omdat er nog geen scheidsrechter was en men nog lijnen moest trekken stonden we om 14:18 als eerste aan slag,

Thom begon lekker met een 1 honkslag, Sep sleepte er 4 wijd uit en Yoeri ging uit met Actie 1-3,Douwe kreeg helaas 3 slag  en Syon mocht met 4 wijd naar het eerste honk, Cedric sloeg een mooie 2 honkslag, Niels bereikte het 1 honk door 4 wijd, Julian werd uigevangen door de midvelder  en daarmee was onze slagbeurt ten einde ,er werd 3 keer gescoord.

Cedric begon als eerste werper, eerste slagman kon weer de dug – out in met 3 slag, dus hij begon lekker ,maar daarna wilde het niet meer lukken waardoor er  6 slagmensen met 4 wijd op de honken kwamen ,Cedric gaf zelf al aan dat het niet meer ging en hij werd gewisseld met Ntando , deze begon zeer goed door twee slagmensen met drie slag terug te sturen naar de dug – out , en was het wisselen ,helaas kwamen er 3 punten binnen waardoor het 3 – 3 was , dus was het onze beurt om er weer tegen aan te gaan aan slag, Maurice begon met 4 wijd, Daarna ging Casper uit door actie 1-3, Ntando kreeg 3 slag en Sander kreeg 4 wijd, daarna sloeg Thom weer een 1 honkslag en daar kwamen twee lopers op binnen, Sep sloeg ook een 1 honkslag waarop Thom binnen kwam ,Yoeri ging ditmaal uit door actie 5-3, wisselen en 3 punten erbij stand 3-6 ,Ntando begon met twee keer 4 wijd en herpakte zich door weer een slagman met 3 slag terug te sturen naar de dug – out, toen volgde er een 1 honkslag en ging de volgende slagman uit door actie 1-3,en Ntando wist weer een slagman terug te sturen met 3 slag, wisselen en Robur`58 wist twee keer te scoren, onze derde slagbeurt was  matig ,er werd maar 1 punt gescoord, Cedric sloeg een 1 honkslag ,Douwe ging uit door actie 4-3 Syon kreeg 3 slag en Niels sloeg een mooi 1 honkslag, Julian ging helaas uit met 3 slag, stand 5-7 ,Ntando mocht weer verder op de heuvel, eerste slagman ging uit door een mooie vangbal van Sander, de volgende slagman kreeg 4 wijd en daarna ving Casper de bal in het rechtsveld, de volgende slagman mocht naar het eerste honk omdat hij werd geraakt door onze werper, hierna volgde een time out omdat Ntando opraakte, hij heeft geweldig staan gooien en werd overgenomen door Sander, die besloot de inning met een 3 slag wisselen en er werd niet gescoord door Robur`58 ,onze laatste slagbeurt werd voor ons een mooie slagbeurt, Maurice mocht naar het eerste honk door geraakt werper, Casper kreeg 3 slag en Sander kwam ook door geraakt werper op het eerste honk ,Ja en daar was hij weer Thom sloeg zijn derde 1 honkslag van de wedstrijd , daar kwamen Maurice en Sander op binnen ,Sep ging uit door actie 4-3 en Yoeri sloeg een 2 honkslag waarop Thom kon scoren, en weer werd een speler van ons geraakt door de werper ditmaal was het Douwe die richting het eerste honk mocht, Syon kwam door 4 wijd op het eerste honk ,Cedric werd uitgevangen door de tweede honkman waarmee onze slabeurt eindigde, we wisten weer 3 punten te scoren stand 5-10 , voor ons de taak om goed het veld dicht te houden met nog een 15 minuten te gaan begon Sander met zijn eerste slagman ,deze sloeg een 1 honkslag , de tweede slagman ging uit door actie van onze eerste honkman Thom ,de spanning begon te stijgen want het ging te snel , dus maar effe een time – out praatje met Thom en Casper, en wat dacht je de volgende slagman ging uit door actie 1-3 en dat was wel heel erg snel, Sander gooide daarna een  4 wijd voor de volgende slagman, en nu waren we bijna zeker van de eerste winst van de competitie , op een geslagen bal van de slagman richting het derde honk kreeg Niels de bal niet goed onder controle maar hij gooide toch naar het eerste honk ,de loper op drie ging op deze actie naar thuis maar Thom wist de bal van het eerste honk strak naar thuis te gooien waarop Maurice de loper kon uittikken , hiermee was het einde wedstrijd en de winst was nu echt binnen, voor spelers en supporters , toeschouwer was het een mooie wedstrijd om te zien , het publiek werd door onze spelers getrakteerd op een applaus en dat werd zeer gewaardeerd , de coaches waren ook onder de indruk van het getoonde spel en zien hier een mooi team ontstaan wat zeker een bijdrage aan deze competitie kan leveren, kom onze jongens zaterdag 14 april aanmoedigen in de thuiswedstrijd tegen HCAW3 Aanvang wedstrijd 11:00

 

Hans Bakkum – Coach Junioren 2

Deze post heeft 2 reacties

  1. Prachtig hoe je de wedstrijd beschreven hebt Hans. Na jaren elkaars opponent te zijn geweest was het een waar genoegen om deze wedstrijd samen met jou te coachen.

  2. Dank je Henk het was mij ook een genoegen samen met jou te coachen , hoop dat we het nog jaren kunnen blijven doen , je bent gewoon een top gozer waar ik veel respect voor heb Super !!

Geef een reactie

Sluit Menu

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten