Tweede Competitie wedstrijd Junioren 2

Giants JH2 – HCAW JH3 11 –11

Onze eerste thuiswedstrijd. we  begonnen met Cedric op de Heuvel. De eerste twee slagmensen gingen met 3 slag uit, daarna volgde er twee keer 4 wijd en de volgende ging uit met 3 slag. HCAW 3 wist in deze inning niet te scoren. Onze eerste slagman was Thom, hij sloeg de bal ver tussen de links en midvelder. Thom die kwam door goed honklopen en doordat de buitenvelder de bal niet goed naar het binnenveld gooide meteen door naar thuis en onze eerste punt van 2018 op eigen bodem was gemaakt. Sep was de tweede slagman, hij sloeg de bal naar het midveld en noteerde een honkslag. Yoeri volgde ook met een Honkslag die ging richting lingsveld. Ntando ging uit door een vangbal van de eerste honkman. Douwe kreeg 3 slag en Cedric ging uit door actie 4-3. Einde slagbeurt waarin wij 1 punt scoorden. De 2e inning op de heuvel begon weer lekker voor Cedric. De eerste slagman kreeg 3 slag, de tweede kreeg 4 wijd en de derde kreeg ook 3 slag. De slagman daarna sloeg een honkslag, deze ging even later uit toen hij ging stelen naar het tweede honk door een actie 2-4. Einde slagbeurt voor HCAW3 zij scoorden 1 punt. De beurt was weer aan de Giants. Julian aan slag en hij kwam door een fout van de derde honkman op het eerste honk. Niels kwam op het eerste honk door een fout van de tweede honkman hierdoor ging Julian van het tweede honk naar thuis. Maurice kwam weer op het honk door geraakt werper. Syon ging helaas met 3 slag uit. Casper aan slag hij sloeg de bal richting het eerste honk waar de eerste honkman de bal miste en daarop kon Maurice vanaf het tweede honk de thuisplaat bereiken. En de eerste slagman Thom was weer aan de beurt. Hij kwam op het eerste honk door een fout van de derde honkman. Sep kreeg helaas 3 slag  einde van onze slagbeurt. We wisten nu 2 punten te scoren. De derde inning was onze slechtste inning . Na drie slagmensen met 4 wijd volgde er een geraakt werper. De volgende slagman kwam door velderskeus op het eerste honk en ging de loper van het eerste honk uit door actie 6-4. De volgende slagman bereikte het eerste honk door fout 5-3. Cedric stond al niet meer zo lekker te gooien en na weer een 4 wijd werd Cedric vervangen door Ntando. Nadat Ntando 3 keer 4 wijd had gegooid vroeg hij Time out, zijn arm was nog zo koud en hij vroeg of hij nog even wat ballen mocht ingooien. Na overleg met de coach van HCAW3 en de scheidsrechter mocht Ntando nog even 7 ballen gooien. En dat heeft geholpen want hij gooide gewoon 2 slagmensen met 3 slag uit, en kwam er een einde aan de lange slagbeurt van HCAW3. Zij wisten 7 keer te scoren. Onze derde slagbeurt begon met Yoeri hij sloeg de bal naar het derde honk en de derde honkman gooide met een strakke bal naar het eerste honk Yoeri uit. Ntando sloeg de bal richting de tweede honkman en die gooide ook een strakke bal naar het eerste honk en ging Ntando uit op het eerste honk. Douwe werd geraakt door de bal en mocht naar het eerste honk. Hij mocht even later naar het tweede honk door schijn en stond al snel op het derde honk. Ondertussen stond Cedric aan slag, hij sloeg een mooie honkslag richting linksveld hierop kwam Douwe over de thuisplaat. Ook Julian kwam door geraakt werper op het eerste honk. Niels sloeg de bal naar het derde honk, de derde honkman gooide de bal over de eerste honkman heen waardoor Niels op het tweede honk terecht kwam. Omdat de werper weer schijn maakte mochten de lopers een honk opschuiven en daardoor kwam Julian over de thuisplaat. Maurice sloeg een mooie honkslag waarop Niels over de thuisplaat kwam. Syon ging helaas uit met 3 slag. Einde slagbeurt. Wij wisten 4 keer te scoren, de stand is nu 7-8. De vierde inning begon Ntando met een 4 wijd, daarna werd er een mooie honkslag geslagen en toen was Ntando weer bij de les. Hij gooide twee keer 3 slag achter elkaar, daarna 2 keer 4 wijd en besloot hij met een 3 slag. Einde slagbeurt HCAW3. Zij wisten nog wel 3 keer te scoren waardoor er 7-11 op het scorebord stond. Wij wisten dat we moesten aanvallen en scoren. Casper mocht als eerste aanslag, hij sloeg een mooie honkslag. Thom kwam met 4 wijd op het eerste honk. Sep sloeg de bal richting het derde honk. En weer gooide de derde honkman slecht aan naar het eerste honk hierop kwamen Casper en Thom over de thuisplaat. Yoeri kwam door een foute aangooi van de tweede honkman op het eerste honk. Douwe kreeg helaas 3 slag. En Cedric mocht naar het eerste honk door geraakt werper. Julian volgde met een 4 wijd. Niels sloeg richting het midveld en werd uitgevangen, hierop had gescoord kunnen worden maar dat gebeurde helaas niet. Maurice kwam met 4 wijd op het eerste honk en Syon ging uit door actie 1-3. Einde wedstrijd met de uitslag 11-11 op het bord. Het was weer een mooie wedstrijd waarin wij toch kansen hadden om te winnen, maar het team heeft toch laten zien dat ze terug kunnen komen. En dat is de verdienste van het hele team. Zaterdag 21 April spelen we wederom thuis en dan tegen Amsterdam Pirates 3. Aanvang wedstrijd 11:00 uur.

Geef een reactie

Sluit Menu

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten