Zaterdag 14 april. Openingsday seizoen 2018 voor junioren 1

Na een maandenlange voorbereiding was het eindelijk zover. De eerste wedstrijd voor onze junioren1 in de eerste klasse A.  En meteen werden we met ons zeer onervaren team voor de leeuwen gegooid. T.T.T. was onze tegenstander. Een ervaren team dat al jaren samen speelt en barst van het talent. De eerste inning goed doorkomen de was cruciaal. En of het zo zijn moest, we kwamen met een 0-7 de inning uit. Dus meteen een flinke achterstand. Maar we lieten de koppies niet hangen en kwamen na 4 goede innings terug tot een 4-8 achterstand. In de 6e inning kreeg Morris van TTT een vervelend ongelukje bij de thuisplaat. Hij kwam met zijn voet tegen de voet van onze catcher en klapte om. Hij heeft hier gescheurde enkelbanden aan overgehouden en moet minimaal 4weken op krukken lopen. Vanaf dat moment kwam Quint Hillen op de heuvel bij TTT. Een pitcher van over de 2 meter met  een werpsnelheid van ongeveer 85 mijl per uur. Daar hadden onze slagmensen geen vat op en de eindstand was al snel bepaald op 4-18. Jammer van de eerste en de laatste inning maar de 4 tussenliggende inningen waren zeer goed gespeeld en gaf een goed gevoel over ons eigen kunnen.

A.s. zaterdag onze 2e wedstrijd tegen Cardinals uit Oss. Wij zijn er klaar voor.💪

~Henk Wolters – Coach Junioren 1

Geef een reactie

Sluit Menu

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten