Almere90 vs Giants Junioren 1 28-04-2018

Nadat deze wedstrijd al eens was afgelast op 7 april, gingen we nu voor de inhaal naar Almere City. Na een goede warming up en B.P. ging het team zeer ontspannen een in/outfield draaien. Hier bleek al snel dat niet iedereen op scherp stond en werden hier veel fouten gemaakt. Na een peptalk ging het gelukkig ietsje beter.

Om precies 14.00 uur begon de wedstrijd. 1e inning begonnen wij aan slag. Gaston en ik hadden vooraf al gezegd dat we moeten zorgen dat we zelf vanaf het eerste moment scoren. En dat lukte. We gingen de inning uit met een 1-0 voorsprong. Toen ging het fout. Net als in de vorige 2 wedstrijden kwamen we direct na de eerste inning achter te staan. En dit keer flink zelfs. We begonnen de tweede inning met een achterstand van 8-1 . Almere maakte er een BP van en sloegen veel van de gepitchte ballen. Sander , die startende pitcher was, kreeg geen vat op de slagmensen van Almere. Gelukkig konden we onszelf herpakken en ook Sander kreeg de boel onder controle.  In de 4e inning moesten we Sander wisselen ( 90 ballen) en kwam Yori op de heuvel. Daar hadden ze bij Almere moeite mee met zijn curve ballen. En Yori kon de tegenstander lang  op o slag laten. We hebben daarna tot aan de zesde inning een gelijkwaardige strijd van gemaakt. Helaas kregen we in de 6e inning weer 3 punten tegen en was de wedstrijd gespeeld. Na 2.5 uur vond de scheids het mooi geweest en was het End of Game.  Eindstand 13-5.

~Henk Wolters – Coach Junioren 1

Geef een reactie

Sluit Menu

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten