Aspiranten Giants winnen uit in Bussum met 12-4

De wedstrijd op 28 april is voor de aspiranten goed uitgepakt. Zij versloegen de thuisclub, HCAW,  met 12 – 4. Vooral de eerste inning werd zeer goed begonnen met 6 -0, mede door twee homeruns van Bink en Boris. Bink sloeg in de vierde inning zelfs opnieuw een technische homerun. Hij was echter niet de man die het vaakst op de honken kwam want die eer kwam Bram Veltman toe. Hij kwam als enige uit 4 slagbeurten 4 maal op het eerste honk. Verder was ook Kees goed op dreef met 2 honkslagen en een 4 wijd. Ook in het veld deed Giants goede zaken. Uitstekend pitchwerk van  Bryan Post zorgde voor geen score door HCAW in de eerst 2 inningen. Pas in de derde inning kon HCAW iets terugdoen. Geholpen door wat kleine foutjes van onze kant wisten ze zowaar 4 punten te scoren . In de derde inning was er nog een opmerkelijk actie van de pitcher van HCAW. Een snoeiharde bal van Bink recht op de man werd door de pitcher uitgevangen in een reflex.

In de laatste inning werd Bryan vervangen door Bink Elgersma. Ook hij stond uitstekend te gooien en drie slagmannen op rij van HCAW werden met drie slag weer naar de dug-out verwezen. Enige jammere van de wedstrijd was dat, de van een ziekte herstellende Thom, zich na de warming-up zo slecht voelde dat hij besloot niet mee te spelen en we de wedstrijd met 8 man moesten spelen. Beterschap Thom zodat je 6 mei weer van de partij kan zijn.

Na deze overwinning werd iedereen we nog getrakteerd door de moeder van Ryan op een heerlijke hamburger. Margeet bedankt namens iedereen. Coach Terrence Giribaldi vond het team vooruit gaan maar er is nog veel werk aan de winkel, zei hij na afloop. Al met al waren de coaches dik tevreden over het gepresteerde.

Geef een reactie

Sluit Menu

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten