Pinksteren markeerde de tweede editie van het Fernando Mulrain Tournament.

Vrijdag kwamen de meeste teams aan om hun tentenkampen op te slaan op de velden en na een zeer gezellig vrijdagavond/nacht was het zaterdag tijd om te spelen. Maar natuurlijk niet voordat Nando zelf de ceremoniële eerste pitch voor een strike uitgooide.

Als experiment was er door de toernooicommissie besloten de wedstrijden langer te maken dan de normale toernooitijden. Dus in plaats van een wedstrijd van slechts 40 of 50 minuten werden er volledige wedstrijden van anderhalf uur gespeeld door de teams. Dit bleek een success te zijn doordat er wat meer gevarieerd kon worden en letterlijk gespeeld kon worden met opstellingen.

Onze Mixed softballers hadden het op ons eigen veld in de eerste wedstrijd niet al te moeilijk met team Chaos uit Zwitserland maar tegen Boskov en TitanNics trokken we aan het kortste eind op zaterdag. Zondagochtend stond als eerste de Old bones op het schema.

Tegen deze voor ons nieuwe tegenstander werd goed gespeeld en gewonnen. Als laatste pot stond de strijd om de derde en vierde plaats tegen LSG op de planning. Lange tijd bleef het zoals altijd spannend tegen dit ontzettend leuke team maar aan het einde van de speeltijd bleek de uitslag niet in ons voordeel.

Uitslag:

  1. TitanNics
  2. Boskov
  3. LSG
  4. Giants
  5. Old Bones
  6. Chaos

Namens de organisatie alle vrijwilligers die dit mooie weekend mogelijk hebben gemaakt bedankt! Of het nu bardienst, schoonmaak, grillen, spelen, coachen, feesten of gewoon aanwezig zijn, dankzij jullie kunnen wij terugkijken op weer een geslaagd toernooi!!

Geef een reactie

Sluit Menu

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten