Vierde competitie wedstrijd 28 – 04 – 2108 Giants JH2 – Red Caps JH1 2 – 17

Na een oponthoud van 25 minuten begon de wedstrijd om 11:25.

Cedric begon als werper met drie keer 4 wijd, daarna werd de bal geweldig gevangen in het midveld door Casper. Er volgde een honkslag en de volgende slagman kwam door fout 3 op het eerste honk. En daarna was het twee keer drie slag en wisselen.

Onze eerste twee slagmensen kwamen door 4 wijd op het eerste honk, Yoeri kwam door velderskeus op het eerste honk. De derde honkman gooide de geslagen bal van Yoeri naar thuis, Thom was op de geslagen bal van Yoeri naar thuis gesprint maar werd door de catcher uitgetikt. Onze twee volgende slagmensen gingen met drie slag uit wisselen dus. Stand 0 – 4

Cedric begon met 4 wijd en gooide de tweede slagman met 3 slag uit. De derde slagman kwam door fout van Cedric op het eerste honk. De vierde slagman werd fraai uitgevangen door Thom. Er volgde een fout door onze korte stop waarop de slagman het eerste honk bereikte. Daarna volgde een mooie honkslag van de vijfde slagman en weer wist Casper in het midveld de bal  te vangen. De derde uit en wisselen.

Onze gelijkmakende slagbeurt was van korte duur. Cedric kreeg drie slag. Maurice ging uit door actie 4-3 en Niels werd uigevangen door de eerste honkman. Stand 0 – 7

De derde slagbeurt van Red Caps bracht hun 8 punten.

Nu werd het toch tijd dat wij wat terug zouden gaan doen. We wisten helaas maar twee keer te scoren. Yoeri sloeg een heel fraaie twee honkslag daar kwamen Syon en Casper op binnen.

In de vierde slagbeurt van Red Caps werd er niet gescoord. Ntando en het veld waren in deze inning lekker op dreef. Twee veld acties en een drie slag maakten er een korte inning van.  

En zo konden wij weer in de aanval aan slag maar ook bij ons werd het een korte inning. Eerst twee man met drie slag. Niels sloeg een mooie honkslag. En ja Maurice mocht weer eens door geraakt werper naar het eerste honk. Onze derde uit was Julian hij sloeg de bal ver richting midveld maar helaas wist de midvelder de bal te vangen en was het wisselen. Stand 2-15

De laatste slagbeurt van Red Caps bracht hun nog eens twee punten op. Niels had inmiddels de heuvel beklommen en had toch wat moeite met de beoordeling van de ballen door de scheidsrechter, maar gesteund door twee mooie veld acties en een 3 slag volbracht hij de laatste inning goed.

Onze laatste slagbeurt begon met een drie slag voor Syon. Thom werd uitgevangen door de tweede honkman en Casper ging uit door actie 2-3. Hierdoor is de stand 2-15 geworden en is onze tweede verlies een feit.

Ik denk ondanks het verlies dat we weer wat geleerd hebben en dat is dat je niet moet laten leiden door de beslissingen van een scheidsrechter. Hierdoor zijn toch een aantal spelers van de wijs gebracht en dat is zeker niet de bedoeling. We gaan hier zeker wat mee doen in de komende wedstrijden. We leren elke wedstrijd weer iets en daar gaan we beter van worden lopende het seizoen. Nu zijn wij twee weekenden vrij en onze eerste wedstrijd is dan op 19 mei in Vleuten tegen UVV JH1.     

Geef een reactie

Sluit Menu

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten