16 Juni: Giants JH2 – Robur`58JH1 13-11

Vandaag spelen we tegen een opponent die gelijkwaardig aan ons is, Cedric is onze startende werper, in de eerste inning wist Cedric de nul vast te houden met drie keer drie slag, onze eerste slagbeurt leverde ons 5 punten op met name door een aantal wilde worpen konden er twee lopers makkelijk de thuisplaat passeren en waren er twee honkslagen 1 van Yoeri en 1 van Maurice, Robur`58 wist in hun slagbeurt 1 keer te scoren er werd een bal in het linksveld gevangen door Bart er werd 1 honkslag geslagen een actie 4-3 en een drie slag maakte een einde aan deze slagbeurt van Robur`58, in onze gelijkmakende slagbeurt kwamen 6 spelers over de thuisplaat, Sep en Yoeri sloegen beide een 1 honkslag en Bart sloeg even later een twee honkslag, in de derde slagbeurt van Robur`58 kwamen 4 spelers over de thuisplaat, in deze inning begon Cedric wat minder te gooien maar desondanks heeft hij een prima wedstrijd staan te gooien, en dus mocht Ntando het overnemen hij begon met een 4 wijd maar herstelde het direct met een drie slag en konden wij weer wat terug gaan doen, de stand was nu 11-5 in ons voordeel, voor ons was het helaas een hele korte slagbeurt,1 keer 3 slag en twee vangballen was van onze kant niet bedoeld maar het gebeurde wel en was het wisselen, Robur`58 wist in hun laatste slagbeurt 6 keer te scoren, mede door 3 veldfouten 2 keer een drie honkslag en een twee honkslag kwamen zij langszij, Ntando wist gesteund door een vangbal van Sep de slagbeurt van Robur`58 te beëindigen met een drie slag, en nu moesten wij aanslag ons best doen om de wedstrijd winnend af te sluiten, Julian kwam door een 4 wijd op het eerste honk, Martijn sloeg een honkslag in het linksveld waarop Julian die reeds op het tweede honk stond aan kwam op het derde honk, Syon kreeg helaas drie slag, met 1 uit en honken drie en twee bezet mocht Maurice zijn kunnen aan slag laten zien, met 2 slag en 2 wijd sloeg Maurice de bal in het Linksveld hierop konden Julian en Martijn scoren waarna de wedstrijd werd beëindigd en wij weer twee punten kunnen bijschrijven, het was een mooie pot honkbal met hier en daar onnodige fouten maar daar moeten we nog van leren, aan slag zag het er weer beter uit als in de vorige wedstrijd hier moeten we mee verder gaan want immers als er goed geslagen word kun je een wedstrijd winnen en dat is vandaag wel gebleken, volgende wedstrijd is Uit in Bussem tegen HCAW JH3 aanvang wedstrijd 14:30.

~Hans Bakkum – Coach junioren 2

Geef een reactie

Sluit Menu

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten