24 juni: HCAW JH3 – Gaints JH2 12-7

Aangekomen in Bussum, zagen wij het tweede Heren honkbalteam van HCAW bezig met de warming – up op hun wedstrijd, bij een aantal spelers was de gedachte dat wij op het hoofdveld zouden spelen maar helaas ging dat niet door en speelden wij op een kleiner veld met het gehele binnenveld van kunstgras, wij begonnen aan slag, Niels opende met een fraaie honkslag, Sep ging uit door actie 4-3 en ook Yoeri ging uit door veldactie 3, Cedric wist de bal niet het veld in te slaan hij ging uit met drie slag, HCAW3 wist maar liefst 8 keer te scoren in hun eerste slagbeurt, er werd goed geslagen op Cedric en de ballen kwamen net buitenbereik terecht van onze Fielders, waardoor het geluk aan de zijde van HCAW3 was, Cedric gooide desondanks toch twee keer drieslag en werd er een bal gevangen door Yoeri en was het wisselen, nu was het weer onze beurt aanslag, helaas kwamen er maar twee spelers over de thuisplaat, weer was er een honkslag van Niels en ging Martijn uit door actie 2-3 werd Bart uigevangen door de midvelder en kreeg Sep drieslag, de tweede slagbeurt van HCAW3 bracht hun 2 punten op, er werd twee keer een honkslag geslagen, Cedric stuurde weer twee slagmensen met drieslag terug naar de dug – out en Yoeri ving weer een bal, in onze derde slagbeurt werd er maar 1 keer gescoord, er kwamen drie spelers door 4 wijd op de honken maar twee spelers kregen drieslag en er ging een speler uit door aangooi van de catcher naar het derde honk, stand nu 10-3 in het voordeel van HCAW3, de gelijkmakende slagbeurt leverde HCAW3 1 punt op, er waren twee mooie acties 1-3 en Duncan wist de bal in het linksveld te vangen, in onze 4e slagbeurt moesten we terugkomen en dus aanslag vuurwerk laten zien, er werden 4 honkslagen geslagen maar we wisten maar twee keer te scoren, dus was het weer aan ons om er een korte slagbeurt voor HCAW3 van te maken, helaas ging de tijd voor ons te snel en wist HCAW3 nog een punt te scoren waardoor de eindstand op 12-7 uitkwam in het voordeel van HCAW3, het was weer een mooie pot honkbal met weer wat leer momenten, aan slag hebben we met zes honkslagen ons zelf tekort gedaan hier moeten we ons toch beter op focussen, de volgende wedstrijd is 7 juli uit naar Red Caps aanvang wedstrijd in Leusden is 14:00

~Hans Bakkum -Coach junioren 2

Geef een reactie

Sluit Menu

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten