Domstad Dodgers – Giants JH2 9 Juni

17-5

Utrecht 9 juni

In de Domstad heeft Domstad Dodgers een speciaal veld, alleen het infield is voorzien van gras en het overige gedeelte van het honkbalveld is gravel. Dus is het even wennen want de ballen kunnen lekker opstuiteren en rollen hard door. Daarom was het opletten hoe je de ballen zou gaan fielden.

Maar als eerst waren we aan slag, we wisten twee keer te scoren er waren twee honkslagen geslagen door Yoeri en Niels.

Domstad Dodgers wist door twee vang fouten en twee keer een honkslag twee keer een twee honkslag en een drie honkslag zeven keer te scoren.

Onze tweede slagbeurt bracht nul punten op. Twee man met drie slag uit. Thom wist nog wel een drie honkslag te slaan en onze derde uit was een vangbal.

De tweede slagbeurt van Domstad Dodgers leverde hun twee punten op.  Er werd een honkslag geslagen en ook nog een drie honkslag. Ons veld maakte een succes volle actie 5-3 en er werden twee ballen gevangen. Stand nu 9-2 in voordeel van Domstad Dodgers.

Nu moesten wij ook maar eens aan slag wat laten zien. Alleen stond het veld van Domstad Dodgers goed te verdedigen. Door een vangebal en twee mooie acties 4-3 en 5-3 was het voor ons van korte duur.

Na wat later bleek was de volgende slagbeurt van Domstad Dodgers hun laatste. Zij scoorden maar liefst 8 keer. Vijf keer een honkslag, twee keer een twee honkslag, en twee keer een drie honkslag. Dit was voor Domstad Dodgers een mooie inning aan slag.

Voor ons brak dus de laatste kans aan om wat terug te gaan doen. Het werd een inning waarin de pitcher van Domstad Dodgers maar liefst drie mensen wist te raken met zijn gegooide worpen. De coach heeft hem daarom maar gewisseld. Wij wisten drie keer te scoren en dat was dus niet genoeg want de speeltijd was reeds verstreken. Domstad Dodgers vond het goed zo en was het einde wedstrijd. Aan slag verliezen we veel terrein waardoor winnen wel moeilijker wordt. Wij hadden maar drie keer een honkslag en 1keer een drie honkslag. Dat is echt te weinig om te winnen. Aan slag zullen we ons beter moeten concentreren  want daar valt de winst te behalen.

De wedstrijd tegen Almere` 90 werd vorige week ook verloren met 0-18. Hier was ik helaas afwezig en heb daar geen verslag van kunnen maken.

Aanstaande zaterdag 16 juni spelen we thuis tegen Robur`58 aanvang wedstrijd 11:00

Geef een reactie

Sluit Menu

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten