Softball & Friends 2018 – Reportage TV Hengelo

Hengelo heeft een Honk- & Sofbalvereniging die al bestaat sinds 1970. De club heeft veel enthousiaste leden. Op een speciale “Honkbal & Friendsdag” kon iedereen kennis maken met de HSV Giants Hengelo en zelf ook een balletje slaan tijdens een homerun-derby. Natuurlijk mochten de Amerikaanse hotdogs ook niet ontbreken…

origineel bericht

Geef een reactie

Sluit Menu

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten