Elfde wedstrijd Giants JH2 – 7 juli

Red Caps JH1 – Giants JH2 5-4

Op visite bij de koploper van de 2e klasse

Het beloofde een mooie wedstrijd te worden al dacht niet iedereen daaraan, vooral de tegenstander had geen tegenstand van ons verwacht, het was een wedstrijd met 6 honkslagen voor Red Caps en 4 honkslagen voor ons aan de uitslag was al te zien dat de tegenstander ons niet serieus nam, en dat moet je natuurlijk nooit doen want wij kwamen niet om zomaar te gaan verliezen, na twee inningen stond het 4-1 voor Red Caps, in de derde inning scoorden wij twee keer en Red Caps niet(4-3), dus was het aan ons om weer aanslag wat te gaan doen, er werden twee honkslagen geslagen en op een honkslag van Niels wist Maurice over de thuisplaat te komen, helaas ging Yoeri uit door een vangbal van de eerste honkman en was het wisselen, met de stand 4-4 was het weer de beurt aan Red Caps, in deze inning wist Red Caps 1 keer te scoren en stonden zij voor met 1 punt meer als ons dus konden wij in onze laatste slagbeurt daar nog wat aan doen, maar helaas gingen de eerste twee slagmensen van ons met drie slag uit en werd Cedric uitgemaakt door actie 6-3, dit betekende einde wedstrijd, al met al hebben we toch een mooi pot honkbal gespeeld, wij kwamen ook dit keer aan slag wat tekort en dat is echt jammer want wij hadden deze wedstrijd kunnen winnen, maar we mogen best trots zijn dat wij met een jong team de nummer 1 hebben laten zweten want ook zei hadden moeite met de calls van de scheidsrechter, zaterdag 14 jullie spelen wij onze laatste wedstrijd voor de zomerstop, we spelen thuis tegen UVV JH1 aanvang wedstrijd 11:00

– Hans Bakkum ~ Coach Junioren 2

Geef een reactie

Sluit Menu

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten