twaalfde wedstrijd Giants JH2 – 14 juli

Giants JH2 – UVV JH1 2-10

Onze laatste wedstrijd voor de zomerstop werd weer op een mooie zonnige dag gespeeld, na weken met Cedric als startende werper te zijn begonnen was het nu de beurt aan Ntando om als startende werper te beginnen, voor Ntando was dit om te ervaren hoe het is om als werper op junioren niveau nieuw te beginnen en was hij best wel zenuwachtig, maar ook voor hem geld dat het een keer moet gebeuren, na zes slagmensen was het toch moeilijk voor Ntando om te beginnen als werper en werd hij vervangen door Niels, Niels maakte de inning goed af en konden wij aan slag, we stonden 5 punten achter dus moesten we aan slag weer aan de bak, Thom begon met een twee honkslag, Yoeri kwam op het eerste honk door 4 wijd, Niels ging uit door actie 4-3 en daardoor wist Thom de thuisplaat te passeren, Sep ging uit met drie slag en Syon sloeg de bal naar de eerste honkman en was een makkelijke uit, we wisten maar 1 keer te scoren, de tweede slagbeurt van UVV was een korte twee keer een vangbal en 1 keer drie slag en niet gescoord, en nu was het onze beurt om weer wat aan de achterstand te gaan doen, maar de werper van UVV gooide sterk, twee keer drie slag 1 keer 4 wijd en de midvelder ving een geslagen bal van Maurice, ook door ons niet gescoord, in de derde inning wist UVV 1 keer te scoren, mede door een paar kleine fouten kwam het punt binnen de drie uitjes werden door ons binnenveld gemaakt en was het weer wisselen, en zoals ik al eerder schreef was de werper van UVV ijzersterk aan het gooien en gesteund door zijn veld wist hij weer de nul te houden, in de vierde slagbeurt van UVV kwam wederom 1 punt binnen, maar ook Niels stond ineens goed te gooien hij stuurde drie slagmensen met drie slag terug naar de dug – out, dus werd het nu eens tijd dat wij de ballen van de werper van UVV eens gingen raken, Sep gaf het goede voorbeeld met een 1 honkslag, Syon kreeg helaas drieslag, en Maurice werd voor de tweede keer uitgevangen, Cedric sloeg een mooie honkslag hierop kon Sep scoren, Douwe kon helaas geen bal het veld in slaan en ging uit met 3 slag en dat betekende wisselen, stand na vier innings 2 – 7, in de vijfde slagbeurt van UVV werd er 3 keer gescoord en een paar kleine fouten waren hier toch de oorzaak van, met de stand 2-10 mochten we nog een keer aan slag om toch nog wat aan de achterstand te doen , maar ja daar was die werper die al de hele wedstrijd goed stond te gooien, of was het toch dat wij slagkracht misten en niet de juiste keuze aan slag maakten, helaas wisten wij ook nu geen vuist te maken en was het einde wedstrijd, wij sloegen 2 keer een honkslag en 1 keer een twee honkslag, UVV sloeg exact hetzelfde als wij maar wij maakten toch fouten waarop zei konden scoren en daardoor de wedstrijd wonnen, we gaan nu als zesde de vakantie in, een mooi resultaat voor toch een relatief jong team dat uitkomt in de 2e klasse, na de zomerstop spelen we onze eerste wedstrijd op 2 september in Bussum tegen HCAW JH2, wens iedereen een fijne vakantie en geniet ervan.

Geef een reactie

Sluit Menu

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten