13e wedstrijd HCAW JH2 – Giants JH2 17 – 4

Zondag 2 september mochten we weer naar Bussum het weer was weer geweldig.

Het is tevens de eerste wedstrijd na de zomerstop en nog niet iedereen heeft kunnen trainen en dat was helaas te zien in de einduitslag,

In onze eerste slagbeurt werden onze eerste twee slagmensen uitgemaakt door een vangbal en een actie 4-3, daarna mocht Maurice door geraakt werper naar het eerste honk, daar stond een vervangende loper klaar voor Maurice, Enriquo  stond voor het eerst als loper op het honk, het is pas zijn derde wedstrijd en als nieuwkomer weet je echt nog niet wat er op je afkomt, nadat hij steeds iets verder van het honk ging staan was de werper er natuurlijk opgebrand hem uit te maken, en na 4 keer op thuis te hebben gegooid  werd Enriquo ingesloten tussen 1 en 2 en ja dat was voor HCAW een makkie en werd Enriquo de derde uit, HCAW wist vier keer te scoren, er werd twee een bal gevangen door onze korte stop Sep en hij maakte ook nog eens een mooi actie naar het eerste honk, in onze tweede slagbeurt scoorden wij drie keer, dit kwam mede doordat de werper toch wat slordig was met gooien 4 keer 4 wijd maar toch ook 3 keer drie slag, in de tweede slagbeurt van HCAW werd 9 keer gescoord, er werden 1 keer een 3 honkslag geslagen 3 keer een 2 honkslag en 2 keer een 1 honkslag geslagen dat maakt de stand 9-3 dus voor om terug te komen in onze derde slagbeurt, maar zoals ik eerder schreef hebben veel spelers niet tot heel weinig getraind en dat hebben wij vooral aanslag gemerkt en dus ook in deze slagbeurt, er werd 1 keer gescoord met 4 mensen aan slag. Nu  mocht HCAW weer aan slag zei wisten 4 keer te scoren een drie honkslag een twee honkslag en een honkslag en een homerun was het resultaat van de vier punten, en nu werd het voor ons wel heel moeilijk om de stand om te buigen en ja we begonnen met een vier wijd en daarna werden er drie veldacties goed uitgevoerd door HCAW, onze drie werpers Cedric Niels en Syon hebben hun uiterste best gedaan maar de tegenpartij was gewoon goed aan slag en dat was wat er bij ons ontbrak, volgende wedstrijd is uit tegen Pirates 3 in Amsterdam.

 

Geef een reactie

Sluit Menu

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten