14e wedstrijd Pirates JH3 – Giants JH2 6-5 8 september

We begonnen de wedstrijd 20 minuten later, er was geen scheidsrechter dus was de coach de pisang en mocht hij die taak op zich nemen, we begonnen dit keer met Yoeri als eerste slagman hij ging uit door actie 1-3, Sep ging uit door 6-3, en Maurice kreeg zijn tweede drie slag van het seizoen, Pirates wist in hun slagbeurt twee keer te scoren, Julian onze eerste honkman wist twee keer een bal te vangen en Cedric gooide 1 keer drie slag, onze tweede slagbeurt ging ook weer snel voorbij, Martijn ging uit actie 6-3, Ntando kwam met vier wijd op het eerste honk, maar even later werd hij ingesloten tussen het  tweede  en derde honk en ging helaas uit,  Cedric sloeg de bal naar het tweede honk en werd op het eerste honk uitgemaakt, in de tweede slagbeurt van Pirates werd er drie keer gescoord, een vangbal van onze korte stop Sep en een mooie actie van onze derde honkman Martijn en een drie slag hielden wij de score beperkt, met een 5-0 achterstand werd het tijd om wat terug te gaan doen aan slag, er werden 4 honkslagen geslagen, Julian Enriquo, Sep en Maurice wisten mooie honkslagen te slaan, we scoorden drie keer, stand 5-3, nu was het aan ons te taak geen punten meer tegen te krijgen, nadat Cedric aangaf pijn in zijn arm te hebben mocht Syon het overnemen, er werd een bal naar onze korte stop Sep geslagen die gooide de bal naar het tweede honk waar Yoeri de loper uit tikte want hij liep over het honk heen, volgende slagman ging uit met drie slag, de volgende slagman sloeg een honkslag en de daarop volgende slagman ging uit met drie slag, helaas kwam er toch een punt binnen, 6-3, onze vierde slagbeurt was kort, Ntando sloeg een mooie honkslag, Cedric ging met drie slag uit en ook Julian mocht met drie slag terug naar de dug out, met Syon aan slag en Ntando op het tweede honk ging Ntando te vroeg stelen naar het derde honk, de pitcher stapte rustig af en gooide de bal naar het derde honk en daar werd Ntando uitgetikt door de derde honkman en was het drie uit, de vierde slagbeurt van Pirates was van onze kant een sterke veld inning, de eerste slagman ging uit door actie 4-3, de tweede slagman kwam met een honkslag op het eerste honk, de derde slagman sloeg een twee honkslag, met twee en drie bezet sloeg de vierde slagman de bal richting het derde honk, de loper op het derde honk ging naar thuis en Martijn gooide de geslagen bal naar thuis waar Maurice de loper uit tikte en er dus niet gescoord werd, de vijfde slagman was weer een prooi voor Yoeri die de bal goed fielde en naar het eerste honk gooide dus drie uit en wisselen, met de stand 6-3 was het voor ons weer de taak om te gaan scoren, al snel waren er twee uit de eerste uit was een 1-3 actie de tweede een drie slag, maar ook met twee uit moet je gewoon doorgaan en Yoeri sloeg een honkslag, nu was het de beurt aan Sep en Yoeri wist ondertussen het tweede honk te bereiken, en ook Sep wist de bal te raken een twee honkslag waarop Yoeri wist te scoren, en nu was het de beurt aan Maurice aan slag, en ook Sep had een honk gestolen en stond op het derde honk, en helaas werd Maurice weer eens geraakt door een bal en mocht hij naar het eerste honk, nu was het de beurt aan Martijn, Maurice stal het tweede honk waarop de catcher naar het tweede honk gooide en Sep dus naar thuis kon lopen en het tweede punt in de inning scoorde, dus kwamen we dichterbij met een loper op het tweede honk kon het zomaar zijn dat we op gelijke hoogte konden komen maar dan moest Martijn wel een mooie honkslag neerleggen, maar helaas Martijn ging met drie slag uit, de tweede werper van Pirates gooide heel veel curf ballen en daar hadden wij geen goede kijk op, en ja dan moet je aan slag toch scherp zij en juist net die ene rechte bal wel weten te slaan, maar de laatste twee inningen heeft het team zich weten te herpakken en goed gespeeld, helaas betekende het wel einde wedstrijd en is de eindstand 6-5, al met al heeft het team zich goed terug gevochten mijn complimenten daarvoor, volgende week gaan we richting Almere.

Geef een reactie

Sluit Menu

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten