Giants JH1 vs Zuidvogels

Zondag 1e Paasdag. Giants vs Zuidvogels.

Zo koud als het vorige week was zo lekker warm was het vandaag. Verschil…..ongeveer 20 C°.

Heerlijk honkbalweer en onze 1e wedstrijd op zondag thuis. Er was lekker veel publiek. Goed voor de boys. Ik had voor de Game al gewaarschuwd dat we niet overmoedig aan de wedstrijd mochten beginnen. Mede doordat we de 1e twee al hadden gewonnen met dikke cijfers. Ditmaal begonnen we met Scott op de heuvel en Fabio op de thuisplaat. Ging lekker vanaf het begin. Na 2 strike outs en een actie van 4 naar 3 stonden we na 4 slagbeurten van Zuidvogels al weer aan de kant. Toen was het onze beurt om meteen van meet af aan het verschil te maken. En dat lukte . Einde 1e inning 3-0.

Daarna hebben we de wedstrijd niet meer uit handen gegeven. Einde 2e inning 9-0. Wel werd het nog even spannend in de 3e inning. Door een donderslag van Zuidvogels kwam de bal in het outfieldhek te liggen en kwamen er ineens 3 punten binnen. Maar daar bleef het ook bij. Einde 3e inning 9-3. Helaas scoorden we zelf niet in de 3e.   4e inning bleef ook puntenloos. Toen de 5e inning. Zuidvogels stond alweer na 3 slagmensen aan de kant en konden wij beginnen aan de laatste slagbeurt. Nou en dat werd er weer 1. Zoals tot nu toe in elke wedstrijd zit er een inning bij die de genadeklap toedient aan de tegenstander. Wij joegen de ene bal na de andere het outfield in en scoorden nog eens 7 runs bij. Eindstand 16-3. Gevolg is dat we vanaf dag 1 boven aan staan en lekker stevig. Volle winst, 6 punten, met 79 runs voor en 8 tegen.

Volgende week vrij. Dan gaan we Koningsdag vieren. Zondag 5 Mei staan we weer op het gravel. Dan uit naar U.V.V. Vleuten.

Sluit Menu