HCAW VS Junioren 1

Zondag 7 april. HCAW vs Giants junioren 1

’s-Morgens om kwart over negen werd er verzamelt bij Giants om rond half tien te vertrekken. Lekker relaxed en ontspannen gingen we richting Bussum. Ruim 2 uur voor aanvang van de wedstrijd kwamen we aan bij HCAW. Genoeg tijd voor eerst een kop koffie en een broodje. Daarna richting het veld ons voor te bereiden voor de wedstrijd. De motivatie was goed en de teamspirit zat er goed in. Tijdens de Batting Practice werd er al goed geslagen en bleek dat wel goed te zitten. Later tijdens het in-en outfield draaien was ook iedereen daar scherp en gefocused.  

Giants begon in de 1e inning aan slag en startte voortvarend. We kwamen al snel voor te staan 0-3. Onze defence stond en de boys deden wat ze moesten doen. Zorgen voor een snelle wissel en de inning uit gaan met 0 runs tegen. Bart begint als starting pitcher en deed dit zeer succesvol. 3 strike outs in de 1e inning. Lekker binnenkomen heet zoiets. Zo ging het de hele wedstrijd door. Helaas heeft Bart de wedstrijd niet zelf kunnen uitgooien. Totaal heeft Bart 7 strike outs gegooid. Chapeau . Scott mocht de wedstrijd op slot gooien. Lars de Graaf speelde voor het eerst mee en was zeer onder de indruk van het team. Lars is een toegevoegde waarde voor het team. 2e inning 0-9. 3e inning 0 -17. 4e inning 0 – 22. Einde wedstrijd na 5e inning 4-30. Was een mooi begin van de competitie.

Minpuntje was de umpire. Hij wilde indruk maken op het team van HCAW maar maakte zichzelf belachelijk door Henk Wolters van het veld af te sturen omdat hij 2x een time out vroeg voor uitleg van zijn call’s.

Volgende week zaterdag thuis tegen de Centrals. Aanvang 15.00 uur.

Henk Wolters
Coach Junioren 1

Sluit Menu