MLB LONDON 2019; the LEGACY Closes in !

https://www.mlb.com/news/yankees-red-sox-will-play-in-london-in-2019-c275777726

Yanks, Red Sox will take rivalry to London in ’19 MLB’s first regular-season game in Europe will take place next June 29-30

Je kan het niet gemist hebben. Als honk- en softbal liefhebber in Europa weet je dat voor het eerst in de geschiedenis van het MLB, komen de honkbal professionals en het beste bal-spelletje, nog dit jaar naar Europa. Naar het Olympic Stadium in London! En daar moet je dus bij willen zijn ! Actie: we’re on it ! En dus …….

In 2018 toen het nieuws brak; vluchten geboekt, kamers geboekt en aanmelden bij de pre- sale voor toegangstickets. Het laatste bleek toch een dingetje. Er was op het moment van de pre sale al geen doorkomen meer aan. No batflip for us. Maar honk- en softballers weten niet van opgeven. Sterker nog, we geven ons aan. Leighia en Esther Laurens hebben zich daarop aangemeld als vrijwilliger bij een van de organisaties belast met het recruiteren van London MLB 2019 vrijwilligers: Baseball Softball UK. Ze zoeken on- & off field volunteers: waaronder 6 coaches, 14 assist-coaches, maar ook bewakers- beveiligers, hosts en hostesses, begeleiders voor minder validen enz. In short, we gaan –whatever it takes-, proberen toch deel uit te maken van deze MLB London Legacy! High on Life! En er gebeurt wat NIEMAND, nee zelfs wij zelf niet, voor mogelijk houden. Woensdagavond 22 mei valt via de email bericht binnen van de Partnerships Development Manager van Baseball Softball UK, Mw. Napier:

I am pleased to inform you that you have been selected to volunteer at the following event:

Game Day Activations at PLAY BALL Park

Date: Saturday 29th June Time: 1pm-8:10pm

Venue: Community Track, next to London Stadium, Queen Elizabeth Olympic Park

Role: Coach

‘#Whattheheck? For real peoples?’ Helemaal te gek zeg! Nou, dat betekent dat Leighia en ik, dat wij ons samen –technisch-/inhoudelijk en op uitvoering– gaan oriënteren, op wat ons straks in het MLB Ball Park te wachten staat. Jongelui, kinderen onder 13 jaar een prachtige dag bezorgen met diverse honk-& softball activiteiten. Het MLB Ball Park is een safe hub om met de sport kennis te maken. Er zijn slagkooien, speelveldjes; gericht op fun with friends en vooral; plezier beleven aan baseball on a basic level. http://www.baseballsoftballuk.com/news/view/baseballsoftballuk-supports-mlb-to-deliver-london-series-legacy-events. We hebben Henk Wolters, Marloes Hagemeijer en coach Terence Giribaldi om hulp gevraagd om ons hier beiden op voor te bereiden. Onze ervaring? Leighia was jaren baseballplayer on 3rd, 2nd baser in softball en is inmiddels alweer zeker anderhalf jaar fastpitch softball catcher bij het dames1 team van Giants High-tec Hitters. Esther was jarenlang recreatief spelend softball 2nd baseplayer en bestuurslid bij HSV Uitsmijters’55 en inmiddels outfielder & actief spelend lid bij dames1. Esther heeft daarnaast de TC-2 training gevolgd bij de Academy van Mark Kolner in Enschede. MKBaseball-softball is een begrip in opleidingen binnen de honk-en softbal in Nederland. https://www.mkbaseball-softball.nl/ Inmiddels zijn Leighia en Esther beiden trainers van het fantastische Beeball team van Giants Hengelo. Samen genieten van de onvermoede honk- en softbal talenten van deze kleine Twentse struikrovers. Kortom, we zijn niet alleen Giants, we voelen ons ook Giants. We vinden het spannend. MLB London 2019, we will be part of this Legacy. We think it’s pretty darn special. We gaan het allemaal meemaken, vooral dankzij kansen, gecreëerd door HSV Giants. Henk, Terence, Marloes, Giants Hengelo: we will keep you posted !

Sluit Menu